Annemarie van Riet
Martougin (3) LRdark copy.jpg

Serene living in a minimal refurbished chocolate factory

Martougin, Antwerp 2008 - 2009

 
 

A progression of open spaces with a focus on minimalism and light

 
 
 
Martougin (1) LR.jpg
 
Martougin (4) LR.jpg
 
 

Interior Design

Photography: Stijn Rolies
Location: Antwerp, Belgium

 

Martougin,
Antwerp

Situated within an old chocolate factory, proportions and volumes were carefully considered to maximise light throughout.  In the living room staggered blocks conceal the private spaces: bedroom, bathroom, office and laundry.  Sliding doors and pivoting panels allow for varying degrees of privacy.  

The sober muted palette of handpainted matte white panels, carrara marble and textured concrete creates a serene atmosphere.  An oversized sofa, textured floor matting and woven chairs around a table for 10 are all the furnishings needed.

 
Martougin plan.JPG